Background

De Grote Plons van Pietertje Poep en Pleuntje PlasEen origineel, grappig en kleurrijk boekje over de weg naar de grote wc.

Google Reviews (5) Nu € 14,49

Een leuk boekje over zindelijkheid en op het potje gaan.

Starten jullie ook met zindelijkheidstraining? Een boekje over op het potje gaan en naar de wc? Dit boekje maakt het een feestje! Pietertje Poep en Pleuntje Plas gaan op avontuur. Ze zijn op zoek naar de grote wc waar ze bommetjes kunnen doen en van de glijbaan kunnen. Een grappig verhaal over zindelijk worden. Kun jij al naar de grote wc of op het potje?

Dit boekje om de zindelijkheidstraining te ondersteunen vertelt niet alleen een leuk verhaal, het bevat ook de basis voor een beloningssysteem. Er is ruimte voor wel 16 stickers om een plasje of poepje te belonen. Bij dit boekje krijg je een leuk stickervel met 30 verschillende plas- en poepstickers om jouw kindje te belonen bij de zindelijkheidstraining of potjestraining.

Zindelijkheidstraining, oefenen met naar het potje of de wc gaan? Dit boekje helpt.

  • Ruimte voor 16 beloningsstickers.
  • Een avontuurlijk en leuk verhaal met kleurrijke illustraties om angst en drempels weg te nemen.
  • Een stevig boekje voor jouw peuter(s) dat tegen een stootje kan.
Over Thijs - de auteur
Dit is de eerste editie van de Grote Plons van Pietertje Poep en Pleuntje Plas. De hulpmiddelen die Thijs ontwikkelde om ouders te helpen bij de zindelijkheidstraining van hun kinderen worden al door duizenden ouders, kinderopvangorganisaties en gastouders gebruikt. Met het boekje is daar een mooie uitbreiding op gekomen. Op welk moment heb je nou nog meer de volle aandacht van jouw peuter? Met dit boekje wordt zindelijkheidstraining, naar de wc of op het potje gaan nog leuker en makkelijker. Lekker samen lezen, lachen, plakken en plassen!

Bestel de Grote Plons
Binnen 24 uur verzonden met PostNL .
Veilig betalen met iDeal, Klarna betaal later.

Ruim 2000 mama's en papa's gingen je voor.Bekijk meer reviews op Google

Bestel de Grote Plons