Background

De Plastas maakt zindelijk worden leuk!
Compleet beloningssysteem voor zindelijkheidstraining en potjestraining

Google Reviews (10) € 37,95 Nu € 29,95 Bespaar € 10

Dit beloningssysteem bestaat uit een complete aanpak die leuk is voor ouder én kind. Uniek vormgegeven plaskaarten, superleuke verschillende plasjesstickers en poepjesstickers (beloningsstickers voor jouw kind) en een prachtig plasdiploma. Ook met het grappige boekje 'De Grote Plons van Pietertje Poep en Pleuntje Plas'. Leuk om samen te lezen en op een ongedwongen manier bezig te zijn met zindelijkheidstraining. Dit alles zit in een grappige, fijne katoenen tas met opdruk van Pietertje en Pleuntje.

  • 2 stevige beloningskaarten met voldoende ruimte voor beloningsstickers aan twee kanten.
  • 1 stevig plasdiploma voor trotse, zindelijke kinderen met op de achterkant ruimte voor een prachtige eigen tekening in de wereld van Pietertje en Pleuntje.
  • 3 vellen met ieder 20 mooie plasstickers van Pleuntje Plas en 10 mooie poepstickers van Pietertje Poep. Iedere sticker is anders en is een feest om te plakken.
  • Het boekje 'De Grote Plons van Pietertje Poep en Pleuntje Plas'. Ook hierin is ruimte om beloningsstickers te plakken.
  • Een fijne katoenen draagtas met een leuke opdruk van Pietertje en Pleuntje.
  • Tips om jou als ouder te ondersteunen in de zindelijkheidstraining.
Hiermee heb je alles in huis! Het enige dat niet in de tas zit is een gezonde portie geduld en aandacht. Zo werk je samen op een leuke manier aan het zindelijk worden en wordt ieder plasje en poepje een feest met jouw kinderen!
Bespaar 500€ aan luiers per jaar
Een beloningssysteem werkt écht
Meer dan 2000 ouders geholpen

Bestel de Plastas
Binnen 24 uur verzonden met PostNL en bpost (België).
Veilig betalen met iDeal, Klarna betaal later, Belfius of Bancontact.

Ruim 2000 mama's en papa's gingen je voor.Bekijk meer reviews op Google

Bestel de Plastas