Verzending en levering

Verzending en levering
Wanneer je jouw bestelling voor 14.00 uur plaatst, wordt hij in de meeste gevallen dezelfde dag nog verwerkt. We streven er naar je bestelling altijd de volgende dag te verzenden. Onze levertijd is gemiddeld 3 werkdagen.

Verzendkosten
Voor bestellingen in Nederland brengen we 1,95 € verzendkosten in rekening. Voor België bedragen de verzendkosten 3,10 €. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Je bestelling volgen
Omdat wij onze bestellingen met gewone brievenpost versturen kun je je bestelling helaas niet volgen met een track & trace code.

Ruilen en retourneren
Het is natuurlijk jammer wanneer je niet tevreden bent over je bestelling. Het kan zo zijn dat je het verkeerde besteld hebt, of het niet is wat je verwacht. In dat geval horen we het heel graag zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen om je te helpen en wellicht alsnog een tevreden klant en Plaskaart-liefhebber van je kunnen maken.

Je hebt altijd het consumentenrecht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Maak daarvoor gebruik van dezelfde verzendenvelop die je bij je bestelling ontvangt. Wij zorgen dan dat je het aankoopbedrag na ontvangst van de retourzending op je bankrekening krijgt teruggestort. Vragen hierover? Stuur even een mailtje naar Thijs op hi@plaskaart.com

Vragen over je bestelling of staat je vraag hier niet tussen?
Stuur even een mailtje naar Thijs op hi@plaskaart.com

10 handige tips om zindelijk te worden

Laat je e-mailadres achter en we sturen je 10 handige tips toe, gratis! Zo kun je al de eerste stappen zetten en samen met jouw kind toewerken naar de eerste plasjes en poepjes op de wc!
• Geen rotzooi • Geen reclame
Icon